Prodej chalupy 150 m2 U Splavu, Nová Paka

Užitná plocha: 150 m2 Pokojů: atypický Číslo zakázky: 21660
Název: Prodej chalupy 150 m2 U Splavu, Nová Paka
Celková cena: 5 950 000 Kč
Adresa: U Splavu, Nová Paka
Datum aktualizace: 01.11.2023
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Přízemní
Umístění: Klidná část obce

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k vlastnictví chalupy k rekonstrukci v malebném okolí Nové Paky, význačnou turistickou oblastí Českého ráje. Tato chalupa o rozloze 120 m², se zahradou, doprovázená stodolou o ploše 50 m², na impozantním pozemku o rozloze 7612 m². Ať už sníte o vlastním venkovském domově, například s chovem koní nebo jen rekreačním útočištěm, tato nemovitost nabízí nekonečné možnosti.

I přes současný stav chalupy je toto místo plné potenciálu. K dispozici máte nejen typickou chalupu s původními rysy, ale také skvělý prostor na venkovský život. Stodola, která je v poměrně dobrém stavu, může sloužit jako místo pro různé aktivity, od skladování až po tvůrčí dílnu.

To, čím toto místo opravdu vyniká, je jeho lokalita. Nová Paka je známá jako východní brána do Geoparku Český ráj a Podkrkonoší. Obklopená malebnou krajinou, tato lokalita nabízí jedinečný spojení klidného venkovského života a možnosti objevovat krásy Českého ráje. Ať už sníte o klidném útočišti daleko od ruchu města nebo o aktivním venkovském životě s chovem koní a zahradničením, tato nemovitost vám nabízí ten správný kus ráje. Přijďte a představte si možnosti, které toto místo nabízí. Vaše venkovská dobrodružství začínají právě tady.

V případě zájmu vám doporučíme financování vaší nové nemovitosti. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré právní náležitosti. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme podrobnější informace. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Před rekonstrukcí
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 1
Stavba Budova
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ano
Výtah Ne
Půdní vestavba Ne
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Lokální tuhá paliva
Typ odpadu Jímka
Příjezdová komunikace Neupravená
Elektřina 230V
Doprava Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 190 m²
Plocha užitná 150 m²
Plocha pozemku 7612 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky