Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 5+1 90 m2 Jindřišská, Pardubice

Prodej bytu 5+1 90 m2 Jindřišská, Pardubice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Prostorný, světlý byt s lodžií v srdci Pardubic. Jen pár kroků od třídy Míru, minutku klidné chůze od oblíbených Tyršových a Bubeníkových sadů i obchodního centra Palác Pardubice. 400 metrů od historického centra a 750 metrů od renesančního pardubického zámku.

Byt má pět obytných místností se skvělým dispozičním uspořádáním. Prostorná chodba, oddělená koupelna se záchodem, veliký dětský pokoj, ložnice s vestavěnou skříní, obývací pokoj se vstupem na lodžii, pracovna a z kuchyně se dostanete ještě do jídelny. Velkorysých devadesát metrů je počítáno i s lodžií.

Toto je aktuální uspořádání, ale jelikož je byt v původním stavu, můžete si ho předělat k obrazu svému. Dle svého vkusu a potřeb.

Dům je zateplen a má veliká plastová okna, díky kterým je byt velice světlý a působí vzdušně. Další výhodou je to, že se jedná o krajní jednotku a na patře jsou pouze dva byty, takže jediná stěna dětského pokoje sousedí s vedlejším bytem.

K bytu dále náleží sklep, společná sušárna a prostorná místnost, například pro uložení kol nebo jiného sportovního náčiní. Tuto místnost sdílí pouze tři jednotky z domu, takže je tu dostatek úložného prostoru. Dále je možnost využívat společnou lodžii v mezipatře, která nabízí krásný výhled na dominantu Pardubic - Zelenou bránu.

Parkování je možné v tzv. modrých zónách, ke kterým potřebujete parkovací kartu. Ta stojí 1 200 Kč na rok. Další možností parkování je nedaleký parkovací dům. Tady stojí místo na měsíc 1 000 Kč.

Pokud Vás nabídka zaujala, domluvte si svůj termín prohlídky, kde se na Vás budu těšit já, Denisa Havlíková.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky