Prodej bytu 3+1 95 m2 Úprkova, Hodonín

Užitná plocha: 95 m2 Číslo podlaží:1 Číslo zakázky: 21667
Celková cena: 3 590 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Úprkova, Hodonín
Datum aktualizace: 11.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 3
Číslo podlaží: 1

Přirostla vám k srdci jižní Morava a Slovácko? Rádi byste tu založili rodinu a vychovávali své děti? Pak právě pro vás je tato nabídka to pravé!

Nabízíme k prodeji byt 3+1 na ulici Úprkova v Hodoníně o celkové ploše 95 m2 a sklepem o ploše 19 m2 v 1.NP cihlového domu. V případě rychlého jednání je možné o ceně dále vyjednávat.

V prostorné vstupní hale je dostatek prostoru na odložení svršků. Přestože jsou všechny pokoje orientovány k hlavní ulici, pohodu a klid vám zajistí dvojdílná dřevěná kastlová okna a jsou nejen velmi prostorné, ale i krásně prosvětlené.
V prostorné jídelně je nejen kuchyňský kout s plynovým sporákem, ale i vchod do koupelny se sprchovým koutem i vanou a dostatkem místa na pračku. Najdeme tu plynový kotel, který se stará o ohřev vody i vytápění bytu.

V bytě najdeme i spíš, která pojme vše, co potřebujete nejen v kuchyni, ale i k úklidu. Jídelna i vstupní hala mají okna orientována do vnitrobloku, kde je pro majitele bytu posezení ke grilování nebo místo pro vaše děti. V domě panuje rodinná atmosféra, přestože tu potkáte „starousedlíky“ i nové majitele bytů. K bytu náleží i opravdu velký praktický sklep.

V blízkém okolí domu najdete vše, co pro klidné bydlení potřebujete. Veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky, nákupního centra, supermarketů, hřišť pro děti i parku k posezení, míst k parkování, ale i autobusové a vlakové nádraží.

Hodonín je rodným městem T. G. Masaryka a najdeme tu mnoho vzpomínek na tuto osobnost, včetně jeho muzea v barokním zámečku. Je to město vína, lidových krojů, folklórních slavností a festivalů. Najdeme tu ale i ZOO, koupaliště, přístaviště s velkým množstvím vodních atrakcí.

Pro příznivce přírody jsou tu nejen krásné lesy plné hub, ale i mnoho pěších a cyklistických tras, kterými se dostanete k Baťovu kanálu a k mnoha rozhlednám nebo k vyjížďce šlapací drezínou.

Zaujala vás tato nabídka a rádi byste se dozvěděli víc? Pak si neváhejte domluvit osobní prohlídku. Rádi zodpovíme všechny vaše otázky. Těšíme se na vás.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 3
Číslo podlaží 1
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 19 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 95 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky