Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 88 m2 Škrábkových, Praha Letňany

Prodej bytu 4+kk 88 m2 Škrábkových, Praha Letňany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Prodej pěkného bytu 4+kk o celkové výměře 96,6m2 v ulici Škrábkových, Praha 9 - Letňany.
Hledáte pěkný a prostorný byt, který splňuje požadavky pro příjemné bydlení vaší rodiny? Tak to Vás možná zaujme tento byt v osobním vlastnictví, dispozičně řešený jako 4+kk. Byt nabízí 87,7m2 prostoru se dvěma balkony 5,4m2 a 3,5m2. Nachází se ve 3. nadzemním podlaží novostavby cihlového domu v ul. Škrábkových na Praze 9 v Letňanech.
Byt je zajímavý především svým praktickým uspořádáním, velmi dobře řešenými úložnými prostory a použitými kvalitními materiály. Součástí bytu je vnitřní vybavení vyrobené na míru. Nachází se zde prostorná vstupní hala s vestavěnými skříněmi, dva dětské pokoje, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným plně funkční kuchyňskou linkou se spotřebiči, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Z obývacího pokoje a z ložnice je umožněn přímý vstup na balkon. K bytu náleží parkovací podzemní stání a sklepní kóje.
Velkým benefitem této nemovitosti je její umístění v klidné lokalitě nově vybudovaného Lesoparku plné zeleně s nabídkou široké škály sportovních a volnočasových aktivit a s výbornou dostupností do centra Prahy a širokého okolí. V blízkosti se nachází obchodní centrum Letňany, které nabízí širokou síť obchodů, služeb a veškerou občanskou vybavenost. O sportovní vyžití se postará nedaleké Aquacentrum Letňany Lagoon s plaveckým bazénem a fitness klubem, centrum aktivního životního stylu Blue Orange, tenisová hala, Skydive Arena, squash Modrý svět a spousty dalších možností.
Městská část Prahy 9 Letňany nabízí odpovídající infrastrukturu se skvělým dopravním, obchodním i společenským zázemím v citlivé kombinaci s přírodou. Výhodou Letňan je rychlé spojení autem s centrem Prahy a napojení na Pražský okruh.
Potřebujete více informací? Zavolejte nebo napište…budu se na vás těšit.
Rádi byste si nemovitost pořídili? Společnost Fincentrum a Swiss Life Select, a.s. Vám nabízí možnost vypracování financování na míru dle Vašich požadavků.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky