Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 149 m2 Rokycanská, Praha Letňany

Prodej bytu 4+kk 149 m2 Rokycanská, Praha Letňany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Výjimečně světlý a prostorný mezonetový byt o dispozici 4+kk ve velice klidné zástavbě s bezproblémovým parkováním. Udržovaný byt se nachází v posledním poschodí třípatrového domu, což zajišťuje dostatek světla a krásný výhled. Předností je také velmi hezky řešený velký a vzdušný obývací prostor s krbem a pracovnou, na který navazuje atypická lodžie orientovaná přímo na jih a dále velký kuchyňský kout s kuchyňskou linkou zhotovenou na míru s komorou. V obývací části je možné využít boční balkón, druhý se nachází i v protější ložnici. Toaleta s technickým zázemím, útulná koupelna a ložnice s vestavěnou skříní se nacházejí ve společném patře, ze kterého je možné se přes chodbu po dřevěném schodišti dostat do půdního patra, dispozičně rozděleného na velký a malý pokoj, sušárnu, případně dětský koutek, další komoru a toaletu.

Příjemně řešený slunný atypický byt, navíc s plnou občanskou vybaveností do deseti minut (školy, školky, lékař, obchodní centrum OC Letňany, sportovní hala s ledovou plochou, badminton), je ideální k plnohodnotnému bydlení. Dostupnost na metro C Letňany deset minut pěší chůzí nebo autobusem ze zastávky Tupolevova cca tři minuty. V blízkosti domu se nachází taktéž bezpečné dětské hřiště.

Neváhejte se přesvědčit sami a pro bližší informace nás kontaktovat!
Financování Vám zcela určitě zajistíme! Více na prohlídce!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky