Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 101 m2 Schnirchova, Praha Holešovice

Prodej bytu 4+kk 101 m2 Schnirchova, Praha Holešovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Člověk míní, život mění, a tak i tenhle s láskou a péčí rekonstruovaný byt se chystá měnit majitele. A protože byl rekonstruovaný s láskou, je to vážně poctivá práce. Architekt tomu dodal řešení, řemeslníci podobu a majitelé duši.
A lokalita bytu ještě přidává i toho ducha. Toto místo totiž oplývá historií a pamětníci vědí, že těmto domům a ulicím kolem se říkávalo Malý Berlín, vlastně ještě dodnes říká, ale už ne celé čtvrti, jen několika domům.
Byt samotný je opravdu výborně řešený. Tři neprůchozí ložnice poskytnou každému dostatek soukromí. K tomu obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je natolik rozlehlý, že se tu rodina může vždy sejít v plném počtu a určitě si nikdo překážet nebude. Dva menší balkony jsou jen příjemným bonusem. A o sklepě nemluvě.
Ani nevím, jestli má smysl popisovat, jak je to všude blízko.... Na metro pár minut pěšky, na tramvaj ještě blíž. Na Albert koukáte přímo z okna, do školy nebo do školky taky kousek. No a pět minut pěšky do nejnovějšího pražského nákupního centra Stromovka ve Veletržní ulici Vám umožní uspokojit snad (skoro) všechny potřeby. A když chcete kousek přírody, do Stromovky to máte, coby kamenem dohodil.
A kdybyste potřebovali vědět cokoliv dalšího, jsem Vám k dispozici kdykoliv. Co budu vědět, řeknu, co nebudu vědět, zjistím.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky