Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 93 m2 Za Mototechnou, Praha Stodůlky

Prodej bytu 3+kk 93 m2 Za Mototechnou, Praha Stodůlky

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO, PROSÍM NEREAGOVAT.

Komfort, pohodlí, druhá koupelna přístupná z ložnice, terasa s nevídaným výhledem, to jsou jen některé vlastnosti tohoto krásného bytu na pomezí Motola a Stodůlek.

Byt samotný, sestávající ze tří pokojů a příslušenství, se rozléhá na ploše 76m2. K tomu disponuje dvěma balkony, z nichž větší (9,7m2), orientovaný na východ, je přístupný z obývacího pokoje úctyhodné velikosti (33,3m2) s kuchyňským koutem. Na druhý balkon (5,2m2) je vstup z ložnice (S). V suterénu domu je k dispozici sklep a vyhrazené garážové stání.

Celý byt je moderní, velmi světlý, designově atraktivní, přesto však pohodlný a komfortní. Byt je nabízen kompletně vybavený, včetně nábytku a spotřebičů. V bytě jsou dvě koupelny, obě s toaletami. Hlavní koupelna se sprchovým koutem a s pračkou je přístupná z předsíně, druhá patří k větší ložnici a je v ní umístěna vana.

Z hlavního balkonu, který je od obývacího pokoje oddělen prosklenou stěnou s francouzskými dveřmi, je výhled nad korunami stromů parku Košíře-Motol až na druhý konec Prahy.

V rámci dané velikostní kategorie se jedná o nejlépe situovaný byt oblíbeného projektu Za motolským hájem, který byl postaven v roce 2008.

V okolí najdete nejen obchody (LIDL), restaurace a MHD, ale hlavně místa ke sportu a relaxaci. Přímo před domem je hranice Motolského háje, včetně golfového hřiště, lasertag hřiště a mnoha lesních stezek pro běh či jízdu na bruslích nebo kole. Několik minut autem nebo autobusem je vzdálena Metropole Zličín.

Na pořízení bytu lze bez obtíží čerpat hypotéční úvěr, s jehož vyřízením a získáním nejlepší nabídky Vám rádi pomůžeme.

V případě většího množství zájemců proběhne prodej formou nejvyšší nabídky. Neváhejte si včas zajistit termín prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky