Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 81 m2 Za mlýnem, Praha Braník

Prodej bytu 3+kk 81 m2 Za mlýnem, Praha Braník

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Přicházíme k vám s jedinečnou nabídkou bytu v osobním vlastnictví, situovaného ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné slepé ulici Za Mlýnem na Praze 4 v Braníku. Byt o výměře 81m2 s prostornou terasou o 16m2, je dispozičně řešen jako 3+kk.

Dominantou bytu je prostorný světlý obývací pokoj s francouzskými okny a s přímým vstupem na terasu orientovanou na jih. Terasa, přístupná ze všech pokojů bytu, nabízí dostatek soukromí k odpočinku, relaxaci a velmi pěkný nerušený výhled do zeleného parku. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem, vybaveným starší kuchyňskou linkou s průtokovým ohřívačem a plynovým sporákem. V bytě se nacházejí další dva pokoje, které mohou zůstat neprůchozí díky dřevěným posuvným dveřím mezi pokoji. V předsíni naleznete dostatek volného prostoru pro vytvoření vestavných skříní. Plynový kotel Junkers se postará o vytápění bytu a ohřev vody. Součástí bytu je sklep (6m2 ) přístupný z chodby domu v přízemí a dále garáž (19m2 ), do které lze vstoupit buď venkovními vraty nebo průchodem přes zmiňovaný sklep.

Velkým benefitem této nemovitosti je příjemné umístění s dobrou dopravní dostupností do centra Prahy a přitom v klidné lokalitě plné zeleně s nabídkou široké škály sportovních a volnočasových aktivit. V blízkosti se nachází cyklotrasa A22, jedna z nejdelších (10km) souvislých cyklotras v Praze, volejbalové, fotbalové, baseballové hřiště, zimní stadion a několik dětských hřišť. Kompletní občanská vybavenost je samozřejmostí.

Pokud hledáte bydlení se vším všudy, pak se přijďte na vlastní oči přesvědčit, že jste na správné adrese.
Potřebujete více informací? Zavolejte nebo napište…budu se na vás těšit.

Společnost Fincentrum & Swiss Life Select, a.s. vám nabízí kompletní servis, spojený s koupí nemovitosti včetně vypracování financování na míru dle Vašich požadavků a možností.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky