Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 72 m2 Bělehradská, Pardubice Polabiny

Prodej bytu 3+kk 72 m2 Bělehradská, Pardubice Polabiny

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V dnešní době každý z nás vyhledává kousek přírody, kam by mohl zajít či zajet relaxovat. Tento byt vám přesně tohle nabízí. Stačí jen nasadit tenisky, vyběhnout z domu a hned uvidíte dětské hřiště, kde si vaše ratolesti můžou užívat svůj volný čas, zatímco si budete vychutnávat oběd v nedaleké restauraci Na Cibulce. Pokud plánujete delší tůru, pár minut od domu najdete jezero Bajkal, na které navazuje stezka směřující přímo k hradu Kunětická hora.

Chcete začít Nový rok se vším všudy? To rád slyším. Nejen že je byt po kompletní rekonstrukci, ale čeká až si vyberete svůj nový nábytek a zabydlíte si ho podle svých představ. Přemýšlíte, zdali budete mít klid na práci z domu? Podívejte se znovu na fotografie a určitě si všimnete jedné části bytu, která je pro to jak dělaná. Moc dobře také víme, že každý si občas potřebuje během práce na chvíli odpočinout. Nemusíte chodit daleko, stačí povytáhnout krk a užívat si výhledu z okna na rozkvetlé stromy přímo před vámi. Tak, byt už máme vybraný, nábytek taky a aby byl tento domov kompletní, chybí tam poslední součást skládanky - a to jste VY.

Tak už na nic nečekejte, vezměte telefon a domluvte si se mnou prohlídku. Rád vás bytem provedu, váš realitní makléř, Jan Mazánek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky