Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 63 m2 Makovského, Praha

Prodej bytu 3+kk 63 m2 Makovského, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte vlastní bydlení v Praze? Láká Vás výhled na široké okolí? Chcete mít vše na dosah ruky?
V tomto případě jsou tyto řádky pro Vás.
Byt 3+kk o velikosti 63 m2 má ve výhradním užívání sklepní prostor 2,8 m2 a lodžii 3,18 m2. Nachází se v 12. nadzemním podlaží panelového domu v části Praha Řepy.
Při vstupu do bytu bezpečnostními dveřmi Vás mile překvapí prostorná chodba, která nabízí vchody do jednotlivých místností orientovaných na východní stranu. Z ložnice je přístup do lodžie. Kuchyň je spojena se světlým obývacím pokojem. Koupelna a WC jsou oddělené, nabízí možnost modernizace a zvětšení do chodby nebo využití v původním stavu.
Vstupní dveře do bytového domu jsou zabezpečeny čipem. Do 12. patra Vás vyveze prostorný výtah. Čtvrté a osmé patro slouží jako sklepní prostory. Boky domu jsou zatepleny. Proběhla tu i modernizace balkonů, podlahy v přízemí a schválena je již montáž venkovních žaluzií v bytech.
V okolí na nachází obchody jako Lidl, Penny, Albert, dále MŠ Pastelka, ZŠ, úřad MČ Praha 17 a pošta. Během pár minut dojdete k zastávce tramvaje Blatiny, železniční stanici Zličín, v dojezdové vzdálenosti nákupní centrum Metropole Zličín a prostory ke sportovnímu vyžití - Sportovní centrum Řepy, Skatepark, park Na Prameništi.
Zaujala Vás možnost tohoto bydlení? Neváhejte si domluvit prohlídku a přijít se podívat osobně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky