Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 62 m2 Za černým mostem, Praha Kyje

Prodej bytu 3+kk 62 m2 Za černým mostem, Praha Kyje

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Je k nezaplacení, ten kousek vlastního pozemku u bytu Praze! A na všechno ostatní, Vám stačí náš finanční specialista. Metro Rajská zahrada jen jednu stanici autobusem (tedy pokud se nerozhodnete jít těch 800 metrů pěšky, což trvá asi 13 minut), tzn, že v centru Prahy, třeba na Václavském náměstí, jste za 25 minut. A když se z rušného centra metropole vrátíte domů, můžete v klidu relaxovat ve vlastním soukromém kousku přírody. Byt je v přízemí cihlového domu, okna má všechna orientovaná do uzavřeného vnitrobloku. Byt je vyklizený, zůstává v něm kuchyňská linka kompletně vybavená spotřebiči. Pokoje jsou neprůchozí a vchází se do nich z centrální chodby, odkud se současně vstupuje i do koupelny a na samostatné WC. Byt je celkově v dobrém stavu, stačí si jen ve dvou pokojích položit podlahovou krytinu (nyní je tam cementová stěrka), vymalovat barvami dle svého vkusu a rozestavět nábytek. Na chodbě, sociálním zařízení a v kuchyni je na podlaze dlažba, obývacím pokoji plovoucí podlaha. Byt je vybaven zabezpečovacím zařízením. Společně s bytem se převádí i garážové stání, které se nachází v sousedním domě.
Předzahrádka má asi 35m2 a už se nemůže dočkat nového majitele, který si ji bude opět hýčkat. A jaro je tím nejvhodnějším obdobím, kdy s tím můžete začít. V okolí je v docházkové vzdálenosti dostatek obchůdků i restaurací, MTV Fitness & squash a dalších sportovišť, další infrastruktura pak na Rajské zahradě. Ve volném čase vás pak mohou lákat ke sportu či prozkoumání nedaleký lesík Bažantnice, popřípadě kyjský rybník, Horka, nebo Čihadla, nebo přírodní rezervace V pískovně, Rybník Martiňák a pro náročné třeba Golf Resort Black Bridge.
Koupi bytu lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám za nejlepších podmínek na trhu jistě rád zajistí náš finanční specialista Tomáš Tatíček. Více Vám jistě napoví prohlídka, na kterou Vás tímto zveme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky