Prodej bytu 3+kk 61 m2 Dr. Jiřího Procházky, Jihlava

Užitná plocha: 61 m2 Číslo podlaží:10 Číslo zakázky: 21526
Celková cena: 4 290 000 Kč
Adresa: Dr. Jiřího Procházky, Jihlava
Datum aktualizace: 12.03.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ne
Počet podlaží celkem: 10
Číslo podlaží: 10

Pokud hledáte místo, kde byste se rádi cítili výjimečně, čtěte prosím dále. K prodeji pro Vás máme nadstandardní byt 3+kk s unikátním výhledem. Tento byt se nachází v posledním patře nejvyšší budovy v okolí, což zaručuje nejen soukromí, ale také dechberoucí panoramatický výhled na okolní krajinu.

Bytový dům byl postaven v druhé etapě areálu “U Dubu”, kde byla letos dokončena poslední budova k bydlení. Nehrozí tak žádný další stavební hluk v okolí. Tento bytový dům, ve kterém se nachází uvedená bytová jednotka, je specifický svou výškou - podobně vysoká stavba nebude v Jihlavě povolena, natož v blízkosti heliportu. Na kvalitě mu dodávají i odhlučněné obvodové zdi bytu, takže o klid je opravdu postaráno (samozřejmě společně s absencí sousedů nad Vámi).

Bytový dům prošel kompletní revitalizací, v podstatě se může měřit svým stavem s novostavbami. Revitalizace zahrnovala především renovaci fasády a balkonů, výměnu všech technologií v domě za nové, modernizaci vnitřního i venkovního osvětlení, výmalbu a drobné opravy schodišť, garáží a dlažby okolo domu.

Na posledním patře jsou pouze dva byty. Přístup do nich je bezbariérový díky dvěma výtahům, které jsou v domě k dispozici.

Byt je prostorný a plný světla díky velkým oknům, která umožňují vstup slunečního záření do celého interiéru. Disponuje moderním designem, který je doplněn kvalitními materiály a vkusným zařízením. Kuchyňský kout je plně vybavený veškerými spotřebiči a poskytuje dostatek místa pro vaření a příjemné posezení. Odsud se také dostanete na balkon, který nabízí již zmiňovaný široký výhled.

Koupelna je moderně zařízená včetně vany. Oddělená pracovna (či chcete-li dětský pokoj) a vestavěné skříně přináší další pohodlí a komfort.

Tento byt je ideální pro ty, kteří si cení klidu a soukromí, a zároveň chtějí vychutnat nádherný výhled na okolní krajinu. Okolí nabízí vše potřebné, včetně obchodů, restaurací a veřejné dopravy. Nemocnice a lékárna jsou doslova přes ulici, do centra se navíc dostanete pěšky za 10 minut. Jako další plus zmíníme možnost pronájmu parkovacího stání v areálu U Dubu (buď venkovního, nebo krytého s rozšířením o sklepní kóji / sklad).

Hledáte-li byt, který Vám poskytne úžasný výhled a příjemný životní prostor, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku. Tento unikátní byt v Jihlavě Vám může nabídnout ten pravý domov, který hledáte.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 10
Číslo podlaží 10
Balkón Ano
Plocha balkónu 2 m²
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 61 m²
Rok výstavby 2008
Třída energetické náročnosti budovy C - úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky