Prodej bytu 3+kk 56 m2 Rudé armády, Kostelec nad Orlicí

Užitná plocha: 56 m2 Číslo podlaží:1 Číslo zakázky: 22107
Celková cena: 2 599 000 Kč
Adresa: Rudé armády, Kostelec nad Orlicí
Datum aktualizace: 21.02.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 3
Číslo podlaží: 1

NEMOVITOST V REZERVACI KONKRÉTNÍM ZÁJEMCEM



Sháníte nadstandardní byt v sousedství města Rychnov nad Kněžnou a nedaleko od Hradce Králové, v místě s veškerou občanskou vybaveností, v lokalitě plné zeleně? Nabízíme Vám právě takový, a to o dispozici 3 +1, užitné ploše 56 m², nacházející se v Kostelci nad Orlicí. Bytová jednotka je umístěna v 1. NP cihlového domu, která prošla před 3mi lety kompletní rozsáhlou rekonstrukcí - nová plastová okna s akustickými trojskly od firmy VEKRA, podlahová plocha - keramický obklad, elektřina v mědi, nové rozvody vody. V bytová jednotce se nachází kuchyň, ložnice, koupelna, obývací a dětský pokoj. Byt je vybavený společnou koupelnou s WC a prostornou vanou, komorou - kde je elektrický bojler a je zde místo pro umístění pračky, sušičky a policový systém. Prostorná vstupní chodba je vybavena vestavěnými skříněmi. Byt je orientovaný na sever a východ. Vytápění je řešeno el. přímotopy. V obývacím pokoji je funkční komín, kde je možné zapojit krbová kamna, ohřev vody pomocí bojleru. K bytu náleží 2 sklepní koje. Velmi nízké měsíční náklady.

Kostelec nad Orlicí je město, které se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou v Královéhradeckém kraji, zhruba sedm kilometrů jihozápadně od Rychnova nad Kněžnou a 29 kilometrů jihovýchodně od Hradce Králové. Ve městě, včetně jeho částí, žije 6117 obyvatel

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 3
Číslo podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 15 m²
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 7 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Betonová
Telekomunikace Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Plocha užitná 56 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky