Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 91 m2 Zborovská, Ostrava Moravská Ostrava

Prodej bytu 3+1 91 m2 Zborovská, Ostrava Moravská Ostrava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Neumíte si život bez ranní rozcvičky v podobě běhu či každodenních procházek v parku už ani představit? Docela jste si zvykli, nebo byste teprve chtěli zažívat tu pohodu a vůni čerstvě namleté pražené kávy při letní snídani a volných chvilkách na balkóně s výhledem do dvora? Nedivíme se Vám, nejste sami!
Pakliže sport ani káva nepatří do Vašeho seznamu TOP 10, neodcházejte! Možná Vás zaujme a příjemně překvapí 85 m², na kterých můžete, díky cihlovému základu domu, s dispozicí bytu doslova čarovat. Úložný prostor v podobě takřka 6 čtverečních metrů sklepa také neurazí.

Pohodlně se usaďte a nechte se bytem provést nejprve našim videem. Rádi bychom Vám tímto ke koupi nabídli velice nadstandardní a atypicky řešený byt o dispozici 3+1 s balkónem situovaný do 3. patra domu ve staré ostravské cihlové zástavbě, poblíž ostravské radnice či proslulé „Čapkárny“. První procházku bytem jste si udělali prostřednictvím našeho videa, detailnější pohled na dispoziční uspořádání bytu Vám poskytne přiložený půdorysný plánek. Byt samotný prošel před lety rekonstrukcí, obývat se dá ihned, avšak zároveň jak už bylo řečeno výše, fantazii nových majitelů se meze nekladou. Kuchyň si ihned zamilují všichni kuchaři, součástí prodeje je rovněž zánovní lednice s mrazničkou, mikrovlnná trouba, sklokeramická varná deska a elektrická trouba. Množství pracovního i úložného prostoru kuchyňské linky doplní ještě výklenek pro pračku, sušičku či jiné nutné vybavení, pro které zde místo ještě zůstane. Kromě kuchyně, koupelny a toalety, je celý byt pokryt dřevěnými parketami, které by bylo hříchem nezachovat. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn pomocí plynového kotle umístěného v předsíni.

Zbývá jediné, dohodněte si prohlídku a přijďte se o atraktivitě této jedinečné nabídky sami přesvědčit! S vyřízením hypotečního úvěru Vám rádi a bezplatně pomohou naši úžasní finanční poradci. Na setkání s Vámi se těší makléři Lukáš Špánik a Jakub Franz.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky