Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 84 m2, Chrustenice

Prodej bytu 3+1 84 m2, Chrustenice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Tenhle dům, byt i samotné majitele znám mnoho let osobně, takže vím, že pečlivěji a poctivěji rekonstruovaný byt se jen těžko hledá. Vím také, že obrovskou péči věnovali i opravě celého domu, kterému bylo dopřáno nové zateplení, fasáda, oplocení, dlažba a mnoho dalšího.
Dům je sice bez výtahu, ale do druhého patra to není zase nic tak hrozného. A kdyby přece jen, můžete si rovnou nad schody posedět ještě dřív, než vstoupíte do bytu. Tam Vás čeká velkorysá předsíň s velkorysou vestavěnou skříní a vstupem do ještě velkorysejší šatny vpravo.
Popojdete dál a vstoupíte do kuchyně na míru vyrobené s báječně odděleným jídelním koutem. Pokračujeme dál do obývacího pokoje. Co o něm říct.... je to obývací pokoj, kam se vejde vše, co člověk potřebuje, tedy pohovka, křesla, stolek, televize. Ložnice není největší, ale postel pro dva se tam pohodlně vejde. A i ta skříň na oblečení. Zbývá ještě jeden pokoj, do kterého se vstupuje z kuchyně. Nyní slouží jako příležitostný pokoj pro návštěvy a jako pracovna. Do koupelny se vstupuje z kuchyně. Musím říct, že je fakt velká, vešla se tam vana i sprchový kout, toaleta, umyvadlo. A nesmím zapomenout na dva venkovní tzv. dřevníky, které slouží ke skladování všeho, co se domů nevejde. A také je v domě k využití sklep.
Umístění domu je skvělé, protože zhruba za deset minut dojdete do Loděnic na nákup, na autobus, do školy, k lékaři i na poštu. Když se vydáte na druhou stranu, dojdete za pár minut na hřiště, kde je nejen travnaté fotbalové hřiště, ale i hřiště s umělým povrchem. Nechybí ani dětské hřiště vybavené vším, co děti milují. Na úplném konci vesnice je pak krásné a vyhledávané koupaliště. Autobusy z Loděnic jezdí do Prahy (a na opačnou stranu do Berouna) skutečně každou chvíli. A kdyby se vám nechtělo cestovat autobusem, můžete popojít na vlak, který jede každou hodinu na Smíchovské nádraží.
Ráda vám byt i dům ukážu, stačí zavolat. Financování zajistíme. A důležité je, že prodej NEPROBĚHNE formou aukce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky