Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 83 m2 Polní, Hustopeče

Prodej bytu 3+1 83 m2 Polní, Hustopeče

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -



Hledáte příjemné bydlení v klidné lokalitě a s výbornou dostupností do Brna? Od příštího roku nejen po dálnici, ale i přímým vlakovým spojem Hustopeče - Brno? Pak je tento nabízený byt přesně pro Vás. Byt o užitné ploše 83 m² sestává z prostorné, prosvětlené obývací části spojené s kuchyňským koutem, dvou samostatných pokojů, vstupní chodby, sociálního zařízení. Velikou devizou nabízeného bytu je prostorná terasa o rozloze 35 m², orientovaná jihozápadním směrem, přístupná z obývací i kuchyňské části, s výhledem do zeleně. Součástí terasy je zimní zahrada vhodná k relaxaci. K bytu náleží i uzavřené garážové stání přímo v domě, zděný sklep, komora. Byt se nachází v klidné části obce, bytový dům, který disponuje jen devíti byty prošel kompletní revitalizací – zateplení, fasáda. Byt i dům jsou ve výborném stavu, pečlivě udržované. Vše, co ke spokojenému žití potřebujete, naleznete v blízkém okolí. Síť supermarketů, služby, školy, školky, restaurace, kino. I sportovci si přijdou na své. Koupaliště, krytý bazén a množství cyklostezek v krásném okolí; po krátké procházce od domu je již vidět Pálava a Nové mlýny. Pro milovníky vína je zde mnoho vinných sklípků, které stojí za návštěvu.
Převod do OV je možný, financování pro Vás zařídíme. Neváhejte a domluvte si prohlídku této výjimečné nemovitosti ještě dnes. Budu se na Vás těšit!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky