Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 73 m2, Mokrá-Horákov Mokrá

Prodej bytu 3+1 73 m2, Mokrá-Horákov Mokrá

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pěkný byt v okolí Brna? Prohlédněte si moderní a vzdušný byt se stylovým interiérem kousek od Brna a přitom na dohled krásné přírody Moravského krasu.

Zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s celkovou podlahovou plochou 73 m2 se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží cihlového domu obci Mokrá-Horákov.

Po rekonstrukci je byt vybaven stylovými dřevěnými dveřmi, plastovými okny, vinylovými podlahami s dekorem dřeva a novou kuchyňskou linkou (rok stará).

Byt disponuje stylovým interiérem, celková vnitřní dispozice působí vzdušným a moderním dojmem. Prostorný obývací pokoj je spojen s jídelnou a průchodem do kuchyně. Dále se v bytě nachází dva větší světlé pokoje a samostatné WC s koupelnou. Novým majitelům budou k dispozici dvě lodžie s krásným výhledem a příjemným posezením a soukromá sklepní kóje. Svůj vůz můžete pohodlně zaparkovat přímo před domem.

Obec Mokrá-Horákov leží 15 km od centra Brna a je s ním dopravně provázána sítí MHD. V obci se dále nachází zastávky IDS JMK. Geograficky je obec situována do ekologicky chráněného pásma Moravského krasu, jedná se tak o skvělé místo k rodinnému životu, které snoubí blízkost druhé největší metropole ČR s krásou a čistotou české přírody.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky