Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 70 m2 Maršovská, Teplice

Prodej bytu 3+1 70 m2 Maršovská, Teplice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení pro jednotlivce, pár či rodinu s dětmi na klidném místě?
Pak tu mám nabídku právě pro Vás.

Byt o dispozici 3+1 se nachází v ulici Maršovská, ve 4. nadzemním podlaží podsklepeného panelového domu.
Do domu se dostanete dvěma vchody. U obou se dveře otevírají elektronickým čipem. Výhodou zadního vchodu je nedávno vybudovaný bezbariérový přístup přímo k výtahu.
Světlý byt o podlahové ploše 70m2 nabízí prostornou chodbu s vestavnou skříní a průchodem do koupelny se sprchovým koutem, na WC a do tří obytných místností. Obývací pokoj byl při rekonstrukci šikovně spojen s kuchyňským koutem vybaveným plynovým sporákem, elektrickou troubou, mikrovlnou troubou. Součástí vybavení je také samostatně stojící lednice. Orientace na východ umožňuje vychutnat si snídani nebo jen kávu při východu slunce s výhledem na Doubravskou horu a Milešovku. Vstup do bytu je opatřen bezpečnostními dveřmi.

V pěší vzdálenosti najdete veškerou občanskou vybavenost: Mateřskou školku, Základní školu, sportoviště, obchody všeho zaměření, MHD, vlakové spojení. Hned za domem je dětské hřiště s prolézačkami a hřiště pro míčové sporty.
Nenechte si tuto nabídku ujít a přijďte se osobně podívat.

Ve spolupráci se společností Fincentrum Vám také nabízíme možnost vypracování nabídky financování na míru dle Vašich požadavků, potřeb a možností.
Těším se na Vás.



Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky