Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 68 m2 Manželů Dostálových, Praha Kyje

Prodej bytu 3+1 68 m2 Manželů Dostálových, Praha Kyje

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Na trhu je málo bytů, které vás hned po otevření vstupních dveří přivítají uklidňující, přesto však moderní atmosférou, spojenou s absolutní pohodou a pohodlím. Byt o velikosti 3+1 a rozloze 68 m² včetně 3 m² lodžie v 8. podlaží panelového domu v ulici Manželů Dostálových v pražských Kyjích je jedním z nich.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí interiéru a je celý laděný do elegantních barev v kombinaci dřeva a čisté bílé barvy. Kuchyňská linka je jednoduše a účelně řešená a díky oknu je příprava pokrmů veselejší o pohled do denního světla. Na podlaze kuchyně, předsíně a koupelny je dlažba v teplých dekorech, v pokojích je plovoucí podlaha.

Pokoje jsou v bytě tři, z toho dvě ložnice samostatné (jedna se vstupem na lodžii) a obývací pokoj je průchozí do kuchyně. Všechny pokoje jsou orientované na východ, kuchyň na jih.

Koupelna s vanou, toaleta je v samostatné místnosti. V předsíni se nachází vestavěná skříň a v suterénu domu je k dispozici také sklep.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí, kdy jsou nově udělány interiéry, výtah, veškeré rozvody sítí a samozřejmě zateplení fasády. Byla provedena i izolace střechy, není tudíž na místě obava z bydlení v posledním patře.

Provozní náklady bytu vychází na 2.900,- Kč při dvou osobách + energie.

V okolí je spousta zeleně, za zmínku stojí například povodí Štěrboholského potoka a nedaleké Rokytky, případně známá přírodní restaurace Léta Páně na hrázi Počernického rybníka. Kolem domu se vine cyklostezka a oblast je plná dětských i dospělých hřišť a sportovišť. LIDL je v pohodlné vzdálenosti od domu a zastávka autobusu 2 minuty chůze.

Byt je možné financovat hypotéčním úvěrem pouze za předpokladu zástavy jiné nemovitosti. V dohledné době není plánován převod bytů do osobního vlastnictví.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky