Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 64 m2 E. Beneše, Polička

Prodej bytu 3+1 64 m2 E. Beneše, Polička

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Před čtyřmi lety prošel tento byt kompletní a velice zdařilou rekonstrukcí. Nachází se v suterénu činžovního domu, který byl postaven v meziválečném období ve skvělé lokalitě a stojí na vlastním oploceném pozemku.

Náleží k němu velký sklep, úložný prostor na půdě, kóje sloužící jako dřevník a troufám si říci, že výsadou tohoto bydlení je prostorná zahrada s vybudovanou dřevěnou pergolou, která Vás už na jaře bude lákat k příjemnému posezení.

Teplo Vám zajistí krbová kamna s výměníkem. Případně můžete topit také plynem, který ohřívá i vodu. Přímo v bytě je komora a vedle kuchyně, která byla dělaná na míru od truhláře, také špajz. Díky velikému sklepu a prostoru na půdě rozhodně nebudete trpět nedostatkem úložného prostoru.

Na nízkých nákladech na bydlení se podílí samozřejmě kamna, která fungují skvěle, protože komín je ve výborném stavu. Na vše jsou dělané pravidelné revize, včetně plynu.

A bonus nakonec. Současný majitel přenechá tomu novému přibližně čtrnáct kubíků kvalitního dřeva k zátopu.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si termín své prohlídky, kde se na Vás budu těšit já, Denisa Havlíková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky