Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 72 m2 Čechova, Klatovy

Prodej bytu 2+kk 72 m2 Čechova, Klatovy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme bezbariérové bydlení s vlastním zdrojem tepla, s nízkými náklady na bydlení - fond oprav 357,-Kč, v oblíbené lokalitě Pod Hůrkou, ve městě Klatovy a k tomu je možno dokoupit garážové stání přímo v domě, které vás ušetří od každodenního vyhledávání parkovacího místa po příjezdu ze zaměstnání.
Byt o dispozici 2+KK s lodžií ve 3.NP s výtahem z garáží v 1.PP až do patra vašeho bytu. Do výtahu můžete vstoupit i přímo z chodníku.

Prostorný byt o užitné ploše 71,57 m2 a k tomu lodžie o ploše 4,73 m2 je orientovaný na jižní stranu s výhledem do přírody. Kuchyně (10,50 m2) je propojena s obývacím pokojem (27,27 m2), ze kterého vstupujeme do ložnice (14,43 m2). Lodžii si budete užívat při sklence vína s pohledem do koruny stromů a je přístupná z obývacího pokoje, ale i z ložnice. Kuchyň je vybavená kuchyňskou linkou s prostorem pro umístění myčky, v chodbě vestavěné skříně nabídnou prostor pro ukládání a dalším takovým prostorem je komora s vlastním plynovým kotlem pro vytápění a ohřev vody. V koupelně umyvadlo s odkládací plochou a sprchový kout. WC je samostatné. K bytu náleží sklepní kóje v 1.PP a garážové stání pro nabízený byt.

Už se vidíte v novém bydlení, jak si autem zajedete do podzemních garáží s dálkovým ovládáním na vrata s výhodou, že vaše auto nebude v létě rozpálené, v zimě nebudete muset škrabat zamrzlá okna a nákupy si vyvezete k bytu výtahem pohodlně i za deště ? A když nebude chtít garážové stání využívat, můžete ho pronajmout a zajistíte si měsíční příjem z pronájmu. Zavolejte, domluvíme si termín prohlídky a já vás ráda provedu, budu se na vás těšit.

Fincentrum vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Dům je poblíž lesního parku Hůrka, letního koupaliště, krytého plaveckého bazénu, sportovních a dětských hřišť, ZŠ, MŠ, vlakového a autobusového nádraží chůzí cca 5 minut, obchody a pošta nedaleko. Je to ráj pro dospělé, ale i rodiny s dětmi.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky