Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 71 m2 Kotíkovská, Plzeň

Prodej bytu 2+kk 71 m2 Kotíkovská, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Na malou chvilku se zastavte, ponořte se do představ o novém bydlení a určitě dnešní nabídka bude něco, co hledáte.

Byt, který už nebude jen místem k bydlení, ale Váš nový domov. Kde budete prožívat radostné chvíle, odkud povedou Vaše cesty na kole, výlety do okolí, anebo si zajet jen do centra města?
Byt 2+KK s dalším menším pokojem v novostavbě v Kotíkovské ulici nabízí dostatek místa a soukromí v oddělených pokojích a zároveň dnes tak oblíbený obývací prostor s jídelním koutem, který je krásně prosklený.
Pro ranní kávu nebo podvečerní skleničku vína, určitě využijete prostornou terasu, která je po celé šířce bytu a vstup je na ní umožněn z obývacího pokoje i ložnice. Jižní strana zaručuje přísun slunečních paprsků.

Na procházku můžete ke Košutskému jezírku, které Vás zaručeně okouzlí a v teplých letních dnech i osvěží. Nebo na rozhlednu Sylván, do Zoologické zahrady, Dinoparku či blízkých lesů.
V nedalekém okolí najdete vše potřebné, školy, školky, MHD, lékaře, obchod, restauraci, Lochotínský park s dětským hřištěm.

Splňte si své představy o bydlení. Zavolejte a domluvíme si prohlídku. Váš realitní makléř Petr Řeřicha.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky