Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 50 m2 Poláčkova, Jihlava

Prodej bytu 2+kk 50 m2 Poláčkova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme vám prodej příjemného bytu 2+kk v novostavbě bytového domu na ulici Poláčkova v Jihlavě. Říkáte si, proč tento byt? Čím by pro mě mohl být zajímavý? Zánovní vzdušný slunný a šikovně dispozičně řešený byt s nízkými provozními náklady, na klidném místě s dobrým parkováním, má navíc terasu nebo můžeme říci zahrádku 17 m², kde můžete pěstovat květiny, vypít si kávu, grilovat, případně zřídit dětské pískoviště.

Novostavba bytového domu byla zkolaudována v roce 2008. Bytová jednotka v osobním vlastnictví se nachází v prvním nadzemním podlaží, její výměra činí 50 m² + terasa 17 m². Jedná se o bezbariérový byt. Je zde prostorný obývací pokoj s vybavenou kuchyňskou linkou, ložnice s vestavěnou skříní, v chodbě též vestavěná skříň. Koupelna se sprchovým koutem a plynovým kotlem, který zajišťuje jak vytápění tak ohřev vody. Náklady na bydlení jsou 2.800,- Kč/měs. K dispozici je sklep, kočárkárna, sušárna. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, dětské hřiště, školka. V případě zájmu vás nemovitostí ráda provedu. Pomoc s vyřízením hypotéky je samozřejmostí.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky