Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 59 m2 Dr. E. Beneše, Neratovice

Prodej bytu 2+1 59 m2 Dr. E. Beneše, Neratovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Exclusivně Vám nabízíme prodej zajímavého bytu 2+1/2xB o celkové výměře 65,25 m2, který se nachází ve 3. patře udržovaného cihlového domu bez výtahu v ulici Dr. Edvarda Beneše v Neratovicích.
Prostorný byt je v původním, udržovaném stavu, určený k rekonstrukci dle vlastních představ. Díky umístění bytu a francouzským oknům je v bytě dostatek světla i sluníčka, byt disponuje dvěma balkony a příjemným výhledem do zeleně. K bytu náleží sklepní kóje.
Byt je v družstevním vlastnictví, má splacenou anuitu, momentálně však není možné ho převést do OV, financování úvěrem je tudíž možné pouze se zástavou jiné nemovitosti, případně prostřednictvím úvěru ze stavebního spoření, který Vám rádi pomůžeme vyřídit.
V místě se nachází veškerá občanská vybavenost, školky, školy, gymnázium, SOŠ a SOU, obchodní akademie, základní umělecká škola, dům dětí a mládeže, domov pro seniory, množství obchodů a restaurací, knihovna, pošta, sportoviště, krytý plavecký bazén s tobogánem, letní koupaliště, zimní stadion s veřejným bruslením, společenský dům s kinem.
Výborné dopravní spojení do Prahy zajišťuje vlakové nádraží a autobus 348 směr Ládví či autobus 351 směr Letňany.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky