Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 58 m2 Praha

Prodej bytu 2+1 58 m2 Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bydlet na místě v klidné vilové čtvrti a mít v dosahu dostatek zeleně, minimum provozu to je to, o co zde dnes běží.
Na světlo světa se dostává bytová jednotka 2+1 o výměře 58 m2, která byla upravena na 3+1 v cihlovém domě, kde můžete využit svou fantazii k dotvoření si vnitřních prostor k obrazu svému. Byt je v dobrém a udržovaném stavu po celou dobu jeho využívání a byla zde renovovaná koupelna a plastová okna. O ohřev vody a vytápění se postará plynový kotel. Současní majitelé na této adrese bydlí již několik desítek let a vychovali tady i své děti.
V okolí je spousta zajímavých míst-obora Hvězda s letohrádkem, Libocký rybník, atletické hřiště, tenisové kurty a nedaleký Libocký pivovar. V průběhu krátké procházky se dostanete do Divoké Šárky s přírodní nádrží a koupalištěm Džbán. Pro Vaše ratolesti je zde nedaleká základní a mateřská škola. Vedle ní je zdravotnické středisko. V dosahu pouhých 5 minut jízdy autem jsou nákupní možnosti: Lidl, Kaufland, OC Šestka, Penny market, Hornbach a OBI.
Pro pohyb po Praze jsou blízko autobusové zastávky k metru trasy A a konečná zastávka linek tramvají č. 20 a 26 . V budoucnosti bude v blízkosti zastávka rychlodráhy z Masarykova nádraží na Letiště Václav Havla. Pro Vašeho plechového mazlíka máte k bytu garáž u domu na vlastním pozemku. Pro posezení s přáteli a rodinou je zde i Vaše budoucí vlastní zahrada.
Každý ocení i velké sklepní prostory, které Vám budou k dispozici, protože se nejedná o žádné úzké a malé kóje. Sklepy vedle sebe lze spojit a mít obrovský soukromý prostor pro své věci.

Jak to vlastně zafinancovat? Nebojte i zde mám pro Vás řešení v podobě nezávislé konzultace se zkušenou finanční specialistkou z Fincentrum & Swiss Life Select, s péčí připraví hypotéku přesně na míru vašim požadovaným cílům a možnostem. Z široké palety bankovních domů na českém trhu vybere nejlepší nabídku, pomůže s veškerou dokumentací a uvolní vám ruce, abyste se mohli věnovat příjemnějším věcem a rodině. Naprostá znalost trhu, dlouholetá zkušenost a etablovanost v rámci českého bankovního trhu dělá z finanční specialistky sázku na jistotu.

Pokud jste si řekli ano, to je to co hledám, tak mne neváhejte kontaktovat pro domluvení termínu prohlídky.
Váš Petr Revenda.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky