Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 58 m2 Jateční, Praha Holešovice

Prodej bytu 2+1 58 m2 Jateční, Praha Holešovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO

Hledáte pěkný, útulný byt, který se nachází v blízkosti parků, cyklistických a běžeckých tras a současně je z něj velmi dobrá dostupnost na MHD a do centra Prahy? Pokud ano, neváhejte a domluvte si prohlídku této bytové jednotky o dispozici 2+1 v osobním vlastnictví, která se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 7 - Holešovice.
Byt se nachází ve 4. NP (s výtahem), užitná plocha činní 57,9 m2. Při vstupu do bytu se nachází předsíňka s možností přímého vstupu do prostorné koupelny s vanou, na samostatnou toaletu s umyvadlem a do kuchyně vybavené plně funkční kuchyňskou linkou se spotřebiči. Součástí kuchyně je komora pro uskladnění potravin. Z kuchyně se vchází do obývacího pokoje a z něj dále do ložnice. Bytová jednotka prošla v roce 2014 částečnou rekonstrukcí, v rámci které byla v celém bytě položena nová laminátová podlaha a kuchyň byla vybavena novou linkou. K bytu náleží sklepní kóje a podíl na společné zahradě, kde si můžete dopřát dostatek odpočinku a relaxaci při kávě, čtení vaší oblíbené knihy či pěstování bylinek a zeleniny.
Velkým benefitem tohoto bytu je orientace oken do klidného vnitrobloku, zaručující v bytě klid a ticho, které jistě oceníte. Další velkou výhodou této nemovitosti je její umístění. Jedná se o lokalitu s výbornou dostupností jak do centra Prahy, tak i do jejího okolí. Pražské Holešovice se dostaly do letošního žebříčku deseti nejzajímavějších čtvrtí v evropských městech, který sestavil britský list The Guardian. Ti, kdo hledají klid uprostřed zeleně, rádi zajdou na ostrov Štvanice, do parku Stromovka nebo Letenských sadů s krásnými výhledy na Prahu. Park Stromovku a Letenské sady jistě ocení i sportovci, kteří mohou současně využít vltavskou cyklostezkou k výletům do okolí Prahy. Zkrátka nepřijdou ani milovníci umění, na které zde čeká Národní technické muzeum, Veletržní palác nebo Centrum současného umění DOX, případně kulturní centrum La Fabrika nebo kino Bio Oko.
Pokud Vás tento byt zaujal, neváhejte mne kontaktovat!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky