Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 58 m2 B. Němcové, Třinec Lyžbice

Prodej bytu 2+1 58 m2 B. Němcové, Třinec Lyžbice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pěkný, zrekonstruovaný byt v klidné části Třince, s hezkým výhledem do okolí a nízkými náklady? Zrovna takový je pro Vás připraven na ulici B. Němcové v Lyžbicích. Tento prostorný, slunný, družstevní byt s dispozicí 2+1 je volný k okamžitému nastěhování. Bytová jednotka o podlahové ploše 58 m2 je umístěná v 3. patře panelového zatepleného domu s plastovými okny i vchodovými dveřmi, které se otevírají čipem. Jednou týdně je v domě zajištěn úklid vchodu externí firmou. Celý byt prošel koncem roku 2017 velmi vkusnou kompletní rekonstrukcí (nové plovoucí podlahy, interiérové i vstupní dveře, moderní kuchyňská linka se zabudovanou elektrickou troubou a sklokeramickou varnou deskou s plynovými hořáky a digestoří - vše v záruce). Samozřejmostí u této rekonstrukce byla výměna všech elektrických rozvodů, vody i odpadů. Byt disponuje prostornou chodbou, kde je místo na dvě vestavěné skříně, dále neprůchozími pokoji, zděnou koupelnou, samostatným WC a spíží. Určitě Vás mile překvapí rohová vana, která je v tomto domě neobvyklým řešením a také moderní design obkladu koupelny i WC.
Byt je vhodný jak pro pro zájemce, kteří mají rádi klidné prostředí, tak pro rodiny s dětmi - kousek od domu se nachází dětské hřiště s moderními prvky, nedaleko je rovněž škola, školka a několik obchodů. Další velkou výhodou je zastávka místní autobusové dopravy, která se nachází do dvou minut pěšky.
Jedná se o novinku v nabídce bytů s výhodným převodem družstevního podílu bez nutnosti úhrady daně z nabytí nemovitosti a následnou možností okamžitého převedení do osobního vlastnictví. Financování bytu je proto možno řešit hypotékou, kterou Vám za stále výhodných podmínek pomůže zajistit finanční poradce naší mateřské společnosti Fincentrum, a.s. Neváhejte mne proto kontaktovat, ráda Vás uvítám u prohlídky bytu, abyste se sami přesvědčili, že se jedná o velmi hezké moderní bydlení s veškerou občanskou vybaveností a rychlou dopravní i pěší dostupností do centra města.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky