Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 45 m2 Ladislava Hosáka, Ostrava Bělský Les

Prodej bytu 2+1 45 m2 Ladislava Hosáka, Ostrava Bělský Les

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Znáte Bělský les, zvaný též Studna? Pojďme si o něm něco říct.
Bělský les je lesní porost rozkládající se na ploše 160 hektarů. Na počátku 20. století začala nabývat na významu rekreační funkce a v 70. letech byla severní část lesa postupně přebudována na lesopark s minigolfem a dětským hřištěm. V severozápadní části se nachází letní koupaliště Vodní svět a ve střední části lesa byl zřízen areál zdraví s dlouhým běžeckým okruhem. Na jižním okraji lesa, v zástinu bukového porostu, je malebné místo s lesním pramenem a kapličkou, nazýváno Starobělské Lurdy, vybudované z vysokopecní strusky. Široké lesní cesty vybízí k projížďce na kole nebo v zimě pro změnu k běhu na lyžích.
A teď si představte, že bydlíte v bytě, pouhých 500 metrů od tohoto jedinečného místa. 
Je to fajn představa?
Pak Vám s radostí blíže představím bytovou jednotku 2+1 o výměře 45 m2 v kompletně revitalizovaném domě. V bytě byla započata rekonstrukce, která částečně obsáhla novou elektřinu, plovoucí podlahy a elegantní kuchyňkou linku. I přes dostatek místa v lince Vás jistě potěší vestavěná spíž, do které schováte spoustu dalších věcí. A moderní masážní sprchový kout je takovou třešničkou, že Vás neodradí ani menší či větší úpravy, které je potřeba v koupelně ještě dodělat. Orientace na jih zajistí dostatek sluníčka po celý den a hlavně skvělý výhled na okolní zeleň. Na celkovou dispozici bytu můžete nahlédnout do přiloženého půdorysu.
Ideální je i umístění. Veškerá občanská vybavenost v pěším dosahu – na tramvaj to máte 5 minut, stejně tak supermarkety Billa, Penny, Lidl, Albert, MŠ, ZŠ, zdravotní klinika, sportovní centrum a mnoho dalšího. Je zde také možnost pronájmu garážového stání anebo lze parkovat přímo před domem.
Byt je v osobním vlastnictví a financování je o to jednodušší. S vypracováním nezávislého porovnání financování na míru dle Vašich požadavků a možností Vám rádi a bezplatně pomůžeme.
Zaujala Vás tato nabídka? Pak se na Vás budou při prohlídce těšit makléři Lukáš a Kuba.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky