Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 48 m2 Znojemská, Pohořelice

Prodej bytu 1+kk 48 m2 Znojemská, Pohořelice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte útulné bydlení pro pár či byt na investici v blízkosti Brna? Přesně to Vám nabízí prostorný světlý byt 1+kk s parkovacím místem na ulici Znojemská v Pohořelicích.

Byt o celkové ploše 48 m² se nachází ve 2. NP cihlového domu bez výtahu. Díky poloze jste pohodlně do 20 min v Brně. Byt se nabízí i jako výhodná investice na pronájmy, protože čistý příjem Vám pokryje splátku hypotéky i náklady na energie.

Jednotka je orientována na západ, v roce 2014 prošel byt kompletní rekonstrukcí. Bezespornou výhodou interiéru bytu je prostorná šatna, kde se vejde veškeré oblečení i sportovní vybavení. Součástí zůstane kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (horkovzdušná trouba, indukce, lednice) a koupelnový nábytek.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, pošta, lékárna, obchody, restaurace, sportoviště, parky). Pohořelice jsou významnou silniční křižovatkou ve směru na Mikulov, Vídeň i na Znojmo. Zároveň kolem sebe máme atraktivní přírodu: přírodní park Niva Jihlavy, přírodní rezervace Šumický rybník nebo přírodní rezervace Plačkův les a říčka Šatava, to vše mohou být vhodná místa na cyklovýlet. Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky