Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 35 m2 Jesenická, Plzeň

Prodej bytu 1+kk 35 m2 Jesenická, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji bezbariérový byt v lokalitě Bolevec v ulici Jesenická. Byt v osobním vlastnictví po rekonstrukci o výměře cca 26 m² s lodžií cca 6 m², s komorou cca 2 m², se sklepní kójí cca 3 m² . Byt se nachází v 9 NP, dobře udržovaného domu. Lodžie s orientací jiho-západ. Rekonstrukce bytové jednotky proběhla v roce 2019. Okna plastová, rozvody vody a odpady nové. K bytu náleží sklepní kóje cca 3 m² a komora v mezipatře. Parkování za objektem v dostatečné kapacitě. Byt spolu s příslušenstvím členěn na obývací pokoj s kuchyňským koutem( 18 m²), předsíň( 4 m²), koupelna s toaletou ( 4 m²), lodžie ( 6 m² ), sklep( 3 m²), komora (2 m²).
V domě k dispozici místnost na kola, kočárky. Dům po celkové revitalizaci s nízkými náklady na otop. Otop cca 300 Kč, fond oprav 534,- . Dům ve správě SBD Škodovák. Teplá, studená voda i teplo pro bytovou jednotku dodávané dálkově. Internet v domě od Pilsfree. Plná občanská vybavenost v dosahu domu. Dětská hřiště, ZŠ, MŠ, nákupní středisko Albert - vše v docházkové vzdálenosti. Zastávka tramvaje č.4 - vše v docházkové vzdálenosti. Byt k dispozici od cca 2/2022 - dle dohody. V případě vícero zájemců prodej formou nabídky prodávajícímu. S hypotékou Vám pomůže náš hypotéční specialista.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky