Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+kk 26 m2 Erbenova, Třinec Staré Město

Prodej bytu 1+kk 26 m2 Erbenova, Třinec Staré Město

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pěkné pohodové bydlení v družstevním bytě o velikosti 1 + kk s kvalitně rekonstruovanou koupelnou nabízím v Třinci na ul. Erbenově. I když se jedná o malometrážní byt, budete překvapeni s jeho dispozičním řešením a prostorným vzhledem. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí a je tvořen obytnou místností s kuchyňskou linkou a prakticky řešenou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Do bytu projdete chodbičkou, kde se nachází hluboký výklenek vhodný pro vestavěnou skříň, či jiné úložné prostory. Dvě okna v místnosti vybízejí k možnému předělení prostoru. Na podlaze je nové lino, v koupelně dlažba. Velké výhody bytu - strategická poloha - velmi blízko do centra Starého Města i na Terasu, nízké náklady na bydlení, ohřev teplé vody zajištěn dálkovým městským horkovodem, úklid provádí externí firma.
Rekonstrukce bytu proběhla v r. 2013. V současné době probíhá na domě zateplování, což zvýší nynější energetickou třídu a zajistí další úsporu tepla.
Tento slunný byt může být využit pro jednotlivce z řad seniorů, či naopak mladé generace, jelikož má vše potřebné v nejbližším okolí (naproti obchod s nezbytnými potravinami, do 3 min. autobusovou zastávku, nedaleko školu, školku, dětské středisko, lékárnu) a do centra města je to pěšky do 10 min. Za domem je dostatek zeleně s možností posezení na lavičce, či zahrát si s dětmi. Nabízí se zde také možnost výhodné investice a následného pronájmu. K bytu patří sklepní kóje s možností pronájmu dalších sklepních prostor.
Měsíční náklady v bytě pro 1 osobu - 2.500,-Kč vč. záloh na topení, vodu, elektřinu a plyn. Byt je k dispozici ihned po převodu. Zavolejte ještě dnes a domluvte si prohlídku, kde Vám podám další doplňující informace a doporučím optimální financování. Další nemalá výhoda - u družstevního bytu nemusíte platit 4%ní daň z nabytí nemovitosti a u tohoto bytu je navíc velmi nízký poplatek za převod dr. podílu. Těším se na Vás, Vaše realitní makléřka pro Třinecko Libuše Zajícová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky