Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 39 m2 Kralovická, Plzeň

Prodej bytu 1+1 39 m2 Kralovická, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji byt 1+1 s lodžií, 39 m², v ulici Kralovická 8. Byt se nachází v 8. patře, dobře udržovaného domu. Bytová jednotka orientována na jihozápad, k bytové jednotce pronajmut nebytový prostor s lodžií na severozápadní stranu domu viz vizualizace ve fotkách - sdílený prostor s jedním sousedem na patře domu (bezproblémový vztah - soused nevyužívá lodžii, má svoji). Dům prošel celkovou revitalizací– fasáda domu zateplena, střecha taktéž zateplena a po rekonstrukci. Okna nová plastová, rozvody nové, nový výtah. K bytu náleží sklepní kóje. Internet v domě od Pilsfree. Parkování přímo u objektu v dostatečné kapacitě. Byt členěn na obývací místnost(20 m²), kuchyň (9 m²), předsíň(5 m²), koupelna(2,8 m²), toaleta(1 m²), sklepní kóje(1 m²) - pronajmutá skladovací místnost (12 m2) + lodžie ( 5 m2) . Byt má velmi nízké provozní náklady. Otop cca 300,- , energie spol.prostory + výtah 134,-, pronájem skladovací místnosti 15,-/m2/měsíc(cca 255,-). Fond oprav 1586,-. Dům spravuje Triumfa. Elektrika, plyn, vodné a stočné dle spotřeby. Jádro bytu panel, všechny rozvody médií nové. Teplá, studená voda i teplo pro bytovou jednotku dodávané dálkově – radiátory osazeny elektronickými měřiči spotřeby. Plná občanská vybavenost v dosahu domu. Poblíž domu nákupní středisko Albert, Norma, Penny, zastávka MHD(tramvaj č.4)- 200m. Školy, školky v okolí. Byt k dispozici ihned.
Financování bude vyřizovat náš hypotéční specialista. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky