Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 33 m2 Dukel. hrdinů, Rakovník Rakovník II

Prodej bytu 1+1 33 m2 Dukel. hrdinů, Rakovník Rakovník II

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte startovací bydlení? Startovacím bydlením obecně nazýváme malometrážní byty 1+kk nebo 1+1, které jsou určeny především pro mladé páry a jednotlivce nebo-li „singles“. V dnešní době se stává tento styl bydlení čím dál častějším.
Vlastnictví bytu má nespočet výhod. Nikdo Vám nebude přikazovat, kam můžete navrtat poličku, nebo v jakých barvách vymalovat ložnici. Jste pánem svého hradu. A navíc investujete peníze do svého.
Nebo jste podnikavá duše a přemýšlíte o využití nemovitosti investičním způsobem a chcete nechat svou nemovitost pořádně vydělávat? Využijte trend krátkodobých pronájmů např. Airbnb nebo Booking. Tato nemovitost splní veškeré nároky turistů a návštěvníků, kteří zavítají do Rakovníka. Kontaktujte makléře, který Vám z vlastní zkušenosti poradí jak na to.
Nabízený byt má podlahovou plochu 33 m² (včetně lodžie) a je situován v klidné části města, ale stále v blízkosti centra. Bezproblémové parkování je zajištěno v okolí domu.
Jádro bytu prošlo rekonstrukcí v podobě nového obložení. Elektrické rozvody jsou původní.
Nepromeškejte tuto skvělou nabídku.

V případě více zájemců se o ceně bude jednat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky