Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 84 m2 Sedláčkova, Brno Líšeň

Prodej bytu 3+kk 84 m2 Sedláčkova, Brno Líšeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V novostavbě v Líšni na ulici Sedláčkova vám nabízím ke koupi krásný plně vybavený byt 3+kk, který vás vtáhne svým prostorným dispozičním řešením.
Nejúžasnějším místem tohoto bytu je propojení tří částí do jedné, díky které vznikne vzdušný a slunný prostor s příjemnou atmosférou pro trávení většiny volného času s rodinou nebo přáteli.
Celková plocha bytu 84 m² nabízí i dostatečné soukromí díky dvěma neprůchozím pokojům, se vstupem jednoho z nich na prostorný balkón.
Tím nejdominantnějším prvkem v celém bytě je impozantní kuchyně, značky Koryna se žulovou kuchyňskou deskou a maximem úložných prostor.
Co určitě oceníte, je propojení kuchyně s jídelnou a obývací částí, což umožňuje být v kontaktu a součástí dění v nejobývanější části tohoto famózního bytu.
Prostorná terasa se vstupem z kuchyně je tím ideálním místem pro vychutnání si dobré kávy, posezení s přáteli a kouskem dobrého masa na grilu, anebo i pro ničím nerušený pracovní homeoffice.
Do zelena laděná koupelna s vanou je svou velikostí a dispozičním uspořádáním dostačující i pro rodinu s dětmi.
Úložných prostor je více než dost v celém bytě ale jsou tu i možnosti pro dodělání dalších.
Na parkování majitelé také mysleli, proto je součástí i jedno venkovní parkovací místo, na které můžete dohlížet z okna v obývacím pokoji.
Pokud je tento byt právě to, co hledáte, zavolejte mi, domluvte si prohlídku a přijďte se podívat na vaše nové bydlení.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky