Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 100 m2 Neumannova, Slatiňany

Prodej rodinného domu 100 m2 Neumannova, Slatiňany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme exkluzivně k prodeji rodinný dům - polovinu dvojdomku, s dispozicí 3+kk v klidné části Slatiňan. Dům prošel kompletní zdařilou rekonstrukcí vnitřních částí, původní zůstala pouze střecha a fasáda, což poskytuje novému majiteli prostor doladit „kabát domu“ dle svého vkusu.
Přízemí domu vévodí příjemný prostorný obývací pokoj. Na obývací část navazuje kuchyňský kout s novou kuchyňskou linkou. Kuchyně je vybavená myčkou, plynovým varným panelem, digestoří, elektrickou a mikrovlnnou troubou. Vše je součástí prodeje. V přízemí je dále dětský pokoj s oknem do zahrady, koupelna a samostatné WC.
V patře Vám poskytne odpočinek ložnice, ze které vstoupíte do menší místnosti se zkoseným stropem, nyní využívané jako pracovna. Další možností využití tohoto prostoru se nabízí zbudování šatny. Podobnou místnost zde naleznete ještě jednu, se vstupem z chodby. Dům by se po drobné úpravě mohl změnit na 5+kk. V patře je druhá malá nedokončená koupelna, je zde hotová příprava na WC (geberit), umyvadlo a na sprchový kout, zbývá jen obložit dle Vašeho vkusu.
V celém domě jsou osazena nová plastová okna s trojskly, žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. V domě je nová elektroinstalace, voda, odpady, přípojka do kanalizace, dům je podřezán, vytápění je řešeno plynovým kotlem. Hotová je příprava na napojení alarmu.
Nad domem je půda sloužící jako úložný prostor, dům je částečně podsklepen.
Zahrada o ploše o ploše 466m2 skýtá dostatečný prostor pro rekreaci ať už u bazénu nebo při posezení. Na dům je napojena garáž v původním stavu.
Dům poskytuje příjemné bydlení pro rodinu v klidné lokalitě, avšak v dosahu veškeré městské občanské vybavenosti.
Jsme připraveni zajistit Vám výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky. PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ je možná SLEVA.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky