Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Pertoldova, Praha

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Pertoldova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Uprostřed zeleně a v bezprostřední blízkosti Modřanské rokle stojí bytový dům a v něm byt, který se těší na nové majitele. Ten byt není nijak obrovský, ale pro jednoho nebo třeba pro dva lidi tak akorát. Má totiž dvě místnosti, jednu jako obývací pokoj s kuchyňským koutem a druhou místnost jako ložnici. Nechybí mu samozřejmě koupelna a toaleta, malým bonusem je pak komora (nebo třeba šatna), když k bytu nenáleží sklep.

Byt si určitě zaslouží rekonstrukci, protože je v něm stále původní bytové jádro, tedy v původní podobě najdete i koupelnu a toaletu. Rekonstrukce se dotkla pouze oken, která jsou již plastová.

Tato poklidná ulice v Modřanech je sice na okraji celé Prahy, ale v blízkém okolí najdete všechno, co k životu člověk potřebuje a nemusíte určitě jezdit nikam daleko. Ostatně nemusíte jezdit nikam, protože k těm důležitým místům dojdete snadno pěšky. Jsou tu v bezprostřední blízkosti dvě mateřské školy, základní škola a dům dětí a mládeže, množství obchodů a restaurací, kadeřnictví, hračkářství a mnohé jiné. Přestože se dům nachází uprostřed zastavěné oblasti (ano, je to sídliště), obklopuje ji množství zeleně, hned vedle je umístěno dětské hřiště spolu s malou loukou. Pár zastávek autobusem nebo možná pět minut autem od domu trvá cesta k poliklinice Modřany, kde je také pobočka České pošty a spousta dalších obchodů, restaurací a služeb.

Autobusová zastávka je vzdálena necelých 5 minut chůze. Jezdí odtud autobusy směrem na metro C Kačerov, metro B Smíchovské nádraží nebo na tramvaj směrem do centra. V blízké budoucnosti se doprava ještě více usnadní, protože nedaleko se právě nyní buduje nová trasa metra D, která povede přes Libuš do Písnice a měla by být uvedena do provozu v roce 2029. Přímo z letiště sem zajíždí i noční autobusový spoj, který jede přes centrum Prahy (zastávky jako jsou například Petřiny, Vypich, I. P. Pavlova či Pankrác), takže ideální i při prodloužené večerně noční akci se v pohodlí dostat domů.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky