Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 71 m2 Semily

Prodej bytu 4+1 71 m2 Semily

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte krásné bydlení kousek od přírody, ale chcete přitom využívat výhody města? Sháníte byt pro sebe či na investici? Velký byt a dobrá lokalita???? Takovou kombinaci teď nabízíme v panelovém domě na sídlišti v Semilech. Mám pro Vás v nabídce byt 4+1 v družstevním vlastnictví, o celkové výměře 71 m². Byt se nachází v 3. patře, dům samotný je ve velice dobrém technickém stavu – zateplení, vstup do domu, nový výtah.
Byt je hezký, slunný a prošel v loňském roce kompletní náročnou rekonstrukcí, veškeré rozvody vody a elektriky, omítky, podlahy a koberce, dveře se zárubněmi, na míru vyrobená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. Další bonus je ten, že v tomto případě jsou kupující osvobozeni od placení daně z nabytí nemovité věci. Vlastní financování nastavíme podle individuálních požadavků a potřeb budoucích majitelů. Předností je velice příznivá poloha domu, kdy do pár minut chůze naleznete veškerou občanskou vybavenost, zejména školy, školky, dětské hřiště, úřady, obchody. Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací a nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přesvědčte se o atraktivitě nabízené nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky