Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem rodinného domu 90 m2 Raisova, Dobřichovice

Pronájem rodinného domu 90 m2 Raisova, Dobřichovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Unaveni ruchem velkoměsta? Ale velmi neradi byste se vzdali perfektní občanské vybavenosti pro sebe a svou rodinu? Stále více toužíte po přírodě, ale v žádném případě nechcete přijít o své dobře placené místo v Praze? Tak už nedělejte žádné kompromisy a přijeďte k nám na prohlídku do Dobřichovic. V tomto prostorném od rána do večera prosluněném 3+kk se Vám bude krásně bydlet. Nachází se v 2. patře rodinného domu se zahradou a půdou (úložný prostor). Celou ložnici, kuchyň a obývací pokoj lemuje terasa s výhledem do okolí. Můžete tak například z tepla domova mávat svým dětem po cestě do školy, která je jen pár kroků od domu. Slibujeme, že do této školy se Vaše děti budou těšit; patří totiž mezi architektonické skvosty v ČR. Ale ani ti nejmenší nebudou o nic ochuzeni. Zdejší MŠ se nachází v krásném okolí řeky Berounky, v blízkosti lesů, luk a polí. Tato lokalita je doslova nabitá kulturními i přírodními skvosty a tudíž uspokojí i ty nejnáročnější. Nejde tady jen o kvalitu poskytovaných služeb v blízkém okolí, ale hlavně o rozmanitost s neomezenými možnostmi prožít svůj život na vysoké úrovni. Objevujte v rámci aktivního odpočinku vodní turistiku anebo podnikejte nekonečné tůry v okolní nespoutané přírodě protkané cyklostezkami.
Přijďte si dobít svou energii do studia Mandala - místo s konceptem zdravého životního stylu, zdravého pohybu, seberozvoje a vyrovnané mysli. Najdete zde Qi Gong, jógu, relaxaci, meditaci, SM Systém, Dornovu metodu, masáže, homeopatii. Každodenní frekventované vlakové spojení až do centra Prahy (Hlavní nádr. 30 a Smíchovské nádr. 24 min) Vám pak nabízí čas na ranní relaxaci anebo pár telefonátů či mailů ještě před tím, než dorazíte do práce. Představte si luxus bez kolon, hustého provozu a bez hledání parkovacích míst. Příjde Vám to nereálné? JIž teď se těším na milá setkání na prohlídkách této "snové" nabídky, ve které si jistě každý z Vás najde to své - realitní makléřka Barbora Nikolesková. Značka: útěk z Prahy :)

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky