Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem rodinného domu 340 m2, Živanice

Pronájem rodinného domu 340 m2, Živanice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prostorný dům vhodný k bydlení, podnikání, ubytování zaměstnanců nebo jako sídlo firmy. To vše může splnit dům o velké užitné ploše, kdy dojezdová vzdálenost do centra Pardubic je pouhých 13 km. Pokud hledáte prostorný dům s variabilním využitím, možnost příjezdu autem až k domu, parkování a klidné místo, tak zde bude na správném místě. Cena nájemného je k jednání podle způsobu využití objektu.

Připravili jsme pro vás nabídku pronájmu příjemného rodinného domu s obytným podkrovím v klidné části obce Živanice nedaleko Lázní Bohdaneč. Můžete ho využít jako sídlo firmy s potřebou více kancelářských prostorů, pro ubytování zaměstnanců nebo komfortní rodinné bydlení. Velkoryse řešené prostory, dostatek místa a velké možnosti využití jsou hlavními přednostmi této nemovitosti.

V domě najdete prostornou vstupní halu, devět pokojů, dvě kuchyně, tři koupelny, dvě samostatné toalety, balkón a lodžii, rozlehlou prosluněnou terasu a místnosti s technickým zázemím. Celková současná užitná plocha je 340 m². Dále je zde nevyužitá půda, která je připravena k vestavbě. Tímto je možné získat další obytný prostor o ploše 41 m².

Vytápění domu a ohřev teplé vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel. Jako druhá možnost vytápění také může sloužit krb v přízemí domu, odkud je proveden horkovzdušný rozvod do dalších místností a také obytného podkroví.

Dům je napojen na plynovod, veřejný vodovod / kanalizaci a elektřinu. Nechybí tu možnost rychlého připojení na internet.

Obec Živanice poskytuje klidné bydlení s výbornou dostupností do centra Pardubic (13 km / 18 minut), centra Hradce Králové 28 km / 26 minut, na hradecké dálnici D11 jste za 16 minut / 14 km). Vyjma vozidla můžete využít autobusové spoje MHD popř. meziměstské spoje.

Jistota (kauce) ve výši jednoho měsíčního nájmu + odměna realitní kanceláře. Předpoklad výše záloh za energie a služby pro 10 osob je 15 000 Kč / měsíc.
Rád vás přivítám na prohlídce této nemovitosti. Radim Macháček

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky