Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem rodinného domu 200 m2 Jánská, Jihlava

Pronájem rodinného domu 200 m2 Jánská, Jihlava

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Jste rodina, která hledá pěkné bydlení v rodinném domě? Tak právě pro takové máme připravený rodinný dům v Jihlavě na krásném místě blízko Královského Vršku. Jedná se o patrový dům, kde k užívání jsou dvě obytná podlaží a dvorek za domem. V prvním patře je kuchyň, a velký obývací pokoj, ve druhém patře jsou tři ložnice.
V každém patře je koupelna a WC. Ve druhém podlaží je koupelna rozšířena o sušárnu. Z prvního patra je přímo z obývacího pokoje vstup na dvorek. Ve druhém patře je balkon. V celém domě jsou nově osazena plastová okna se třemi skly.
V obou podlažích jsou velké úložné prostory - šatny, komora.
Pro topení je zde plynový kotel, ohřev teplé vody je v každém podlaží zajištěn plynovým průtokovým ohřívačem.
K uvedené ceně pronájmu je potřeba připočítat zálohy na spotřebované energie ve výši 8.000,- Kč. Dále je potřeba počítat s kaucí, která je ve výši dvou měsíčních nájmů tj. 28.000,- Kč a odměnou realitní kanceláře. Preferují se nekuřáci a nájemníci bez čtyřnohých domácích mazlíčků.
K dispozici od 1. 6. 2022.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky