Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem rodinného domu 191 m2 Mlýnská, Nezamyslice

Pronájem rodinného domu 191 m2 Mlýnská, Nezamyslice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k pronájmu prostorný patrový dům 4+kk v klidné lokalitě v blízkosti přírody v Nezamyslicích, ulice Mlýnská. Z balkónu se nabízí krásný výhled do kraje, kde můžete posedět u vína a zrelaxovat. Určitě také uvítáte i večerní příjemné posezení na zahradě u krbu (167m2) a v chladnějších dnech na zasklené lodžii. Dominantu domu tvoří prostorná kuchyně (12 m2) spojená s jídelnou (12 m2) a současně s obývacím pokojem (21 m2). Zázemí zajišťují 3 samostatné ložnice v podkroví, kde se nachází i koupelna s vanou i sprchovým koutem.
Dům zůstane částečně vybavený: kuchyňská linka včetně spotřebičů (varná deska, myčka, mikrovlnná a horkovzdušná trouba), jídelní set a v ložnici vestavěná skříň.
Dům je vytápěn plynovým kotlem či kotlem na tuhá paliva. Parkovat je možné v garáži nebo před domem. Nastěhování možné po domluvě. V obci se nachází veškerá občanská vybavenost, jde zde MŠ, ZŠ, obchody s potravinami, drogerie, restaurace, lékaři, pošta. Ke sportování tu lze využít sportovní relaxační centrum s tělocvičnou, místní koupaliště či cyklostezky.
Cena nájmu 15 000 Kč + inkaso 4000,-/2 osoby, inkaso 5000,-/4 osoby. Majitel požaduje kauci ve výši jednoho nájmu.
Městys Nezamyslice se nachází v okrese Prostějov v Olomouckém kraji. Nezamyslice jsou významným železničním uzlem se skvělou dostupností i na D1 (Kroměříž 19 km, Vyškov 21 km a Prostějov 29 km). Pro více informací kontaktujte realitní makléřku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky