Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem rodinného domu 140 m2 Pod Stráží, Veverská Bítýška

Pronájem rodinného domu 140 m2 Pod Stráží, Veverská Bítýška

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k pronájmu novostavbu dvoupatrového rodinného domu 3+kk (140m2) se zahradou (208 m2) a 2 parkovacími místy ve Veverské Bítýšce.

Dominantu tohoto domu tvoří prostorný kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem navazující na jižně orientovanou zahradu, můžete si tu vychutnat chuť dobré kávy, příjemně se natáhnout na křesílku s knihou a po očku kontrolovat děti prohánějící se po trávníku.

Každé patro má svou koupelnu a na své si přijdou jak milovníci horkých koupelí, tak vyznavači sprch.
V patře z balkónu se nabízí krásný výhled do kraje, kde můžete posedět u vína a zrelaxovat. Balkón je přístupný do dětského pokoje i ložnice rodičů, kde každého nadchne prostorná uzavřená šatna.

Nízkoenergetický dům je kompletně vybavený: kuchyňská linka včetně spotřebičů (americká lednice, varná deska, myčka, mikrovlnná trouba), jídelní kout, postel, skříně a police v šatně a pračka v koupelně.

V domě je podlahové vytápění s ovladači v každé místnosti. Venkovní přístřešek poslouží nejen na uskladnění nářadí na zahradu.

Nastěhování možné v prosinci 2022. Kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu. Nájem 20 000 Kč vč. nákladů na vodu. Elektřina a internet se přepisují na nájemníka.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky