Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem rodinného domu 140 m2 Pod Stráží, Veverská Bítýška

Pronájem rodinného domu 140 m2 Pod Stráží, Veverská Bítýška

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k pronájmu novostavbu dvoupatrového rodinného domu 3+kk (140m2) v klidné lokalitě v blízkosti přírody ve Veverské Bítýšce.

Z balkónu se nabízí krásný výhled do kraje, kde můžete posedět u vína a zrelaxovat. Určitě také uvítáte i příjemné posezení na zahradě (208m2).
Nízkoenergetický dům je kompletně vybavený: kuchyňská linka včetně spotřebičů (americká lednice, varná deska, myčka, mikrovlnná trouba), jídelní kout, postel, skříně a police v šatně, sedací souprava a televize v obývacím pokoji, v jedné z koupelen pračka se sušičkou. V domě je podlahové vytápění s ovladači v každé místnosti. Parkovat je možné před domem. U domu je venkovní přístřešek na nářadí.

Nastěhování možné ihned. Nájem 20 000 Kč vč. nákladů na vodu. Elektřinu a internet se přepisuje na nájemníka.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost, jde zde MŠ, ZŠ, ZUŠ, obchody s potravinami, drogerie, restaurace, lékaři a pošta. Majitel požaduje kauci ve výši jednoho nájmu.

Veverská Bítýška je městys v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Leží v Boskovické brázdě mezi přírodními parky Údolí Bílého potoka a Podkomorské lesy, je vzdálena zhruba 25 km severozápadně od středu Brna a krásná příroda vybízí k výletům po okolí. Pro více informací kontaktujte realitní makléřku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky