Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem komerční nemovitosti 127 m2 Veselská, Žďár nad Sázavou Žďár nad Sázavou 1

Pronájem komerční nemovitosti 127 m2 Veselská, Žďár nad Sázavou Žďár nad Sázavou 1

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Nabízíme k pronájmu komerční prostory o celkové ploše 127 m2 v centru města Žďár nad Sázavou. Prostory se nachází v přízemí novostavby polyfunkční budovy na Veselské ulici. Objekt je díky své poloze a dispozičnímu řešení vhodný k provozování kanceláří, služeb, sportovního a relaxačního centra, kosmetického a vlasového studia, prodejní či kontaktní místo.
Dispoziční řešení: Prostor k pronájmu je nyní tvořen volnou plochou, vnitřní členění majitelé realizují na přání nájemce. Prosklený vstupní portál orientovaný do ulice lze využít jako reklamní plochu. Napojení na inženýrské sítě: veřejný vodovod, kanalizace, elektro rozvody. Plyn není zaveden. Zdrojem vytápění a ohřevu teplé vody je elektrokotel pro celý objekt (se samostatným odečtem).
Nemovitost se nachází v řadové zástavbě lemující Veselskou ulici, s hlavním přístupem z čelní strany domu. Okolní zástavbu tvoří budovy administrativního charakteru, obchodní a rezidenční objekty. K dispozici jsou dvě parkovací místa před budovou a dále možnost parkování na centrálním městském parkovišti a v přilehlých ulicích. Preferován je dlouhodobý pronájem.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky