Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem kanceláře 70 m2 Pekařská, Praha

Pronájem kanceláře 70 m2 Pekařská, Praha

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

K podnájmu nabízíme plně vybavenou kancelář (možno i bez vybavení) o pronajímatelné ploše cca 70 m². Kancelář je ve vysokém standardu (nové koberce, příčky, dělící stěna s integrovanými žaluziemi). Skládá se z kancelářské jednotky a sdílené plochy na patře (zasedací místnost pro 6-8 lidí, kuchyňka a toalety) včetně podílu na společných prostorech.
Ke kanceláři se též pronajímá parkovací stání (2.500 Kč/ měsíc).
Kanceláře jsou vhodné například pro: pojišťovací nebo realitní makléře, projektanty, architekty, případně podobné obory podnikání.
.
Prostory se nacházejí v budově ARAGONIT v Pekařské ulici cca 10 minut od metra „B“ Nové Butovice anebo metra „A“ Nemocnice Motol. Autobusová zastávka je 5 minut od kanceláře.
Jedná se o velmi strategické místo, a to díky spojení s centrem města, kde jste MHD cca do 15 minut. Také jistě oceníte napojení na Pražský okruh, díky němuž je kancelář snadno dostupná i z dálnice D5 a z letiště Václava Havla.

V docházkové vzdálenosti se nachází nákupní centrum Galerie Butovice. Přímo na metru Nové Butovice oceníte též zajímavé restaurace a kavárny.

Cena pronájmu včetně sdílených prostor činí 28.900 Kč/ měsíc (v ceně je též internet), zálohy na služby 10.000 Kč/ měsíc, vratná kauce 2 měsíční nájmy, provize RK 1 měsíční nájem + DPH.

Kancelářské prostory jsou k dispozici IHNED.

Energetická třída budovy uvedena G, jelikož v tuto chvíli není k dispozici.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky