Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem kanceláře 27 m2 Starobrněnská, Brno Brno-město

Pronájem kanceláře 27 m2 Starobrněnská, Brno Brno-město

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Na základě vlastní zkušenosti vám mohu vřele doporučit pronájem kanceláře v centru Brna na ulici Starobrněnská 3. Pokud vám tato adresa něco říká, máte správné tušení – najdete zde oblíbenou restauraci Potrefená Husa. Teď už určitě víte, že jsme jen pár kroků od Zelného trhu a v těsné blízkosti mnoha gastronomických podniků, společenských a kulturních prostor i lákadel v podobě nejrůznějších obchodů. Pokud tedy máte rádi ruch města a lákají vás výhody práce přímo v jeho centru, je tato kancelář určená právě vám.

Samotná kancelář má výměru 26,9 m2 a jen pár metrů od jejího vchodu můžete využít společné kuchyňky a WC. Pokud vás láká jezdit do práce na kole, jistě uvítáte sprchu, která je součástí sociálního zařízení a také možnost nechávat si svůj osobní dopravní prostředek ve vestibulu budovy. Prozradím, že do vestibulu se vejde i skútr, pokud je pro vás zajímavější tato alternativa. Je jasné, že v této lokalitě nemají parkující řidiči na růžích ustláno. Pro vaše klienty a návštěvy mohu doporučit parkovací dům Domini park, kde parkujete pohodlně za příjemných 30 Kč na hodinu.

Měsíční nájemné této nezařízené kanceláře je stanoveno pevně v celkové výši 8.838 Kč včetně služeb a DPH. Vaše počáteční náklady budou ve výši 1 nájmu pro majitele jako vratná kauce a 1 nájmu + DPH jako odměna za zprostředkování pro naši společnost.

Ráda se s vámi potkám přímo na místě - mám totiž velmi ráda kávu v Potrefené Huse, kam si po naší prohlídce na ni určitě zajdu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky