Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem kanceláře 245 m2 Revoluční, Praha Staré Město

Pronájem kanceláře 245 m2 Revoluční, Praha Staré Město

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Nabízíme k pronájmu velmi pěkné, nadstandardně zařízené kancelářské prostory v centru Prahy, v atraktivní lokalitě v Revoluční ulici. Velkou předností je výborná dostupnost , v přímé blízkosti se nachází tramvajová zastávka (Dlouhá třída) i stanice metra (náměstí republiky). Budova je výborně situována, disponuje recepcí, kanceláře se nachází v 1.patře, jsou světlé, prostorné, součástí jsou menší uzavřené prostory, vhodné pro jednání s klienty. Dále je zde i zázemí pro pracovníky, kuchyňka, šatna i toalety. K dispozici je rovněž velká místnost s vestavěnými skříněmi. Veškeré vybavení je moderní a ve výborném stavu.
Další výhodou je výborná občanská vybavenost, v blízké vzdálenosti se nachází nákupní centra OD Kotva a OD Palladium s řadou restaurací, kaváren, obchodů a služeb.
Bližší informace Ván rádi poskytneme telefonicky nebo na osobní prohlídce těchto atraktivních prostor.

We offer for rent very nice and above-standard equipped offices, located in the city centre of Prague, in an attractive location in „Revoluční“ Street. An excellent accessibility by public transport is really great advantage. In close proximity there is a tram stop (Dlouhá třída) and Metro station (Náměstí republiky ) located. The building is excellently situated, there is a reception desk, and the offices are on the first floor. They are bright, spacious, with small closed spaces, suitable for business dealings. There are also utility rooms for employees and personal staff , there is a kitchen, a cloakroom and toilets. A big room with inbuilt wardrobes is available as well. All equipment is very modern and in a perfect condition.
Other advantages are excellent public amenities. There are shopping centres „OD Kotva „ and Palladium with a lot of restaurants, coffee bars, shops and services .
We are ready to give you more information on the phone or we also provide personal tours of these attractive premises.



Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky