Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem kanceláře 224 m2 Nové sady, Brno Staré Brno

Pronájem kanceláře 224 m2 Nové sady, Brno Staré Brno

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Nabízíme k pronájmu komfortní, důmyslně rozvržený kancelářský komplex 224 m2 s parkováním a výtahem v centru Brna, na ulici Nové Sady. Jedná se o zajímavou lokalitu na trase MHD v blízkosti Hlavního nádraží, s rychlým a jednoduchým výjezdem směrem na Prahu, Olomouc, Vídeň.
Kanceláře se nachází v 5. patře moderní administrativní budovy s bezbariérovým přístupem. Objekt je pravidelně udržovaný, prostory jsou klimatizované a jsou napojeny na telekomunikační a datové služby. Všechny místnosti jsou vybaveny moderním kancelářským nábytkem, který lze po domluvě ponechat.
Vlastní kancelářské prostory o užitné ploše 199 m2 jsou rozčleněny do několika funkčních částí, což umožňuje jejich efektivní využití pro veškeré činnosti, včetně přijímání návštěv, a do jisté míry i variabilitu jejich uspořádání. Pro lepší představu si můžete prohlédnout situační plánky a fotografie v galerii.
Samotné kancelářské místnosti jsou prostorné, s dostatkem světla, dobře odizolované od okolního hluku. Jsou optimálně navrženy pro zajištění veškeré administrativní činnosti, komunikace i jednání se zákazníky. V jedné z místností je zřízen kuchyňský kout a v další části se nachází oddělené toalety pro celý kancelářský komplex.
Podle požadavku zákazníka je možné rovněž zajistit pronájem parkovacích míst, nicméně i v blízkém okolí lze volně parkovat.
Volné ihned. NEHRADÍTE PROVIZI RK.
Pokud Vás nabídka zaujala, zavolejte a domluvte si prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky