Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem činžovního domu 668 m2 Střížkovská, Praha Libeň

Pronájem činžovního domu 668 m2 Střížkovská, Praha Libeň

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Máme pro vás výjimečnou příležitost. Pokud hledáte bytový dům k pronájmu, máme pro vás zajímavou nabídku. Činžovní dům se 7mi bytovými jednotkami a jedním nebytovým protorem. Celý dům je po kompletní rekonstrukci a všechny prosotry jsou připravené k užívání. Bytový dům se nachází v Praze - Libni, Střížkovská ulice.

Jedná se o řadový čtyřpodlažní bytový dům s vlastními parkovacími místy před domem. V domě se nachází sedm bytových jednotek a jeden nebytový prostor. Najdete zde jeden byt 1+1, čtyři byty 2+KK a dva byty o velikosti 2+1. Výměry bytů: byt 1+1 je o podlahové ploše 35 m2  byty 2+KK i 2+1 mají výměru cca. 50 m². Atraktivitě této nabídky přispívá, že dům byl kompletně přestavěn, veškeré stavební prvky, rozvody sítí i vybavení bytů je naprosto nové a ještě nepoužívané.

Na každém podlaží domu jsou umístěny dvě jednotky. Byty 2+KK mají vlastní balkón nebo mají k dispozici terasu. Oba podkrovní byty jsou navíc vybaveny vlastní klimatizací.
Okna do zahrady jsou opařena předokenními žaluziemi.

Byty jsou standardně vybaveny novou kuchyňskou linou, kde ze spotřebičů najdete: indukční varnou deska, chladničku s mrazákem. Většina bytů vybavena také horkovzdušnou troubu.
V pokojích bytů je položena plovoucí podlaha. Pokoje bytů jsou neprůchozí. V koupelnách je instalován sprchový kout příp. vana, závěsná toaleta a umyvadlo, na stěnách a podlaze je keramický obklad.

K bytům je možné využívat sklep nebo jako samostné nebytové prostory.

Nájemné je uváděno bez DPH.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky