Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 4+kk 115 m2 V Zeleném údolí, Praha

Pronájem bytu 4+kk 115 m2 V Zeleném údolí, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jste nároční na prostor, občanskou vybavenost v docházkové vzdálenosti a chtěli by jste mít k dispozici i vlastní parkovací stání v podzemní garáži? Tak jsou tyto řádky určeny přímo Vám a máme pro Vás byt 4+KK s balkonem, lodžií o celkové ploše 125 m2 a větším sklepním prostorem. Byt se pronajímá celkově vybavený, pominuli jeden pokoj, kam si dáte pouze postel. Nemovitost má vestavěné skříně, dvě vybavené ložnice, vzdušný obývací pokoj a jednu téměř vybavenou ložnici s vlastní soukromou koupelnou. Nedaleko je Krčský les pro vyžití s dětmi nebo domácími mazlíčky, kde můžete navštívit Nový hrad u Kunratic, zoo koutek Kunratice, případně Urešovu studánku. Do centra Prahy je to opravdu jen kousek, samozřejmostí jsou školy, školky v okolí, o lékařskou péči nemusíte mít obavy, do Thomayerovy nemocnice je to pár kroků.
Požadovaná je kauce ve výši dvou nájmu + odměna pro kancelář. Majitelé mají zájem o dlouhodobý pronájem bytu solventním nájemníkům.
Zaujala Vás tato nabídka? Tak na nic nečekejte zavolejte a půjdeme se spolu bytem projít.
Těší se na Vás Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky